Tommy Fury: A Jake Paul elleni lenne pályafutásom legkönnyebb küzdelme

Tommy Fury ismét üzent Jake Paulnak, miután az amerikai többször is kijelentette, hogy a „kicsi” Fury beijedt, azért lépett vissza a küzdelmüktől.

Fury a YouTube-sztár első profi bokszoló ellenfele lett volna, de a mérkőzés előtt nem sokkal megsérült, ezért nem tudta vállalni a harcot. Helyére az egykori UFC-bajnok, Tyron Woodley ugrott be, aki csúnyán kikapott.

Fury csapata próbálta áttenni egy másik időpontra a mérkőzésüket, de Jake nem akar ezzel foglalkozni, inkább megjegyzéseket tesz csak rá.

„Igazán nem akarok már erről beszélni, de egyszerűen nem tudok csendben maradni, miután Jake Paul egy nemrégiben tett interjúban megint megjegyzéseket tett rám. Elegem van abból, hogy Jake azt mondja, féltem ellene kiállni. Eltört a bordám és elkaptam egy fertőzést, ami miatt egészségügyileg alkalmatlan voltam a bokszolásra. Most fitt és egészséges vagyok, és világosan kijelentettem, hogy készen állok a harcra, de ő ilyenkor hol van? Az a legnagyobb szerencséje, hogy nem bírtam kiállni ellene, és nagyon jól tudja, hogy a sérülésem igaz volt. Ez az ember soha nem akart megküzdeni velem. Ha akarná, már megegyeztünk volna. Ez lenne pályafutásom legkönnyebb küzdelme. Nem akarom többet azt hallani, hogy féltem, az egyetlen személy, aki fél, az ő. Ennyit mondok az üggyel kapcsolatban.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ