Tyson Fury: A Whyte elleni meccs nem fog hat menetnél tovább tartani

Dillian Whyte nem jelent meg a sajtótájékoztatón, amit Tyson Fury azzal indokol, hogy már most belemászott ellenfele fejébe.

Whyte nem jelent meg a Wembley Stadionban tartott sajtótájékoztatón, ahol április 23-án Fury WBC nehézsúlyú bajnoki címét teszi ellene kockára, és úgy döntöttek, hogy inkább a portugália edzőtáborban maradnak.

„Ha nem jön, az azt jelenti, hogy már belemásztam a fejébe. Amikor Klitschko ellen küzdöttem, nem gondoltam a pénzre, csak nyerni akartam. Whyte hétszer annyit kap, mint amennyit én kerestem a Klitschko elleni küzdelmem során. Nem aggódom, mert ez a Tyson Fury roadshow. A következő állomás London. Nem akar részt venni az elmejátékokban, fél szembenézni velem, mert látná azt a tüzet a szememben. Fantasztikus lesz ez a harc, gondoskodom arról, hogy az emberek szórakozzanak. Nem fog hat menetnél tovább tartani. Ez pályafutásom utolsó küzdelme. Ezt követően visszavonulok. 34 éves vagyok, a legtöbben ekkor már befejezik, előttem sincs már hosszú karrier.” – mondta Fury.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ