“Tyson Fury ostobaságokat beszél”

A nehézsúlyú bokszoló, Dillian Whyte kijelentette, hogy Tyson Fury abszolút ostobaságokat beszélt, amikor azt állította, hogy két menetben kiüti Deontay Wildert.

A szokásos bölcsesség azt sugallja, hogy Wilder az aki gyakrabban győz kiütéssel, míg Fury többször inkább pontozással nyeri meg mérkőzéseit. A “Gipsy King” azonban a mostani öszecsapáson ragaszkodik ahhoz, hogy idő előtt kivégzi ellenfelét, Wildert.

“Fury hatalmas marhaságokat beszélt, amikor azt állította, hogy kiütésre fog menni Wilder ellen. Majd megáll előtte és beleáll az utcai bunyóba. Ha tényleg így fog tenni, akkor hamar merevre fogják ütni az egyszer biztos” – mondta Dillian Whyte.

Jelen helyzetben Whyte 2021 februárjában a Wilder vs Fury összecsapás győztesével harcba szállhat majd a címért. Arra a kérdésre, hogy kivel szeretne majd szembenézni, csak ennyit mondott:

“Remélem, hogy Fury legyőzi Wildert, de ez nem garantálja számomra majd a mérkőzést. Fury az egyik percben azt mondja, hogy velem lép majd ringbe, a másikban pedig már azt, hogy Dereck Chisorával. Én csak küzdeni akarok az egyikükkel, bármelyikről is legyen szó aprórra vágom őket.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ