RIYADH, SAUDI ARABIA - MAY 18: Tyson Fury speaks to the media during a post fight press conference following defeat in the IBF, WBA, WBC, WBO and Undisputed Heavyweight titles' fight between Tyson Fury and Oleksandr Usyk at Kingdom Arena on May 18, 2024 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Richard Pelham/Getty Images)

Tyson Fury testvére apjukat, John Furyt okolja az Oleksandr Usyk elleni vereségért

Shane Fury, Tyson Fury bátyja felszólalt apja sarokban tett munkája ellen, és szerinte ezért kapott ki testvére májusban Oleksandr Usyk ellen.

Úgy érzi, hogy édesapja, John Fury némileg felelős Tyson profi karrierjének első vereségéért. Fury a vesztes oldalon állt az ukrán elleni, megosztott döntéssel elveszített mérkőzésen, melyen a “Cigánykirály” a kilencedik menetben nagy bajba került a mérkőzés során. Tyson azonban kijelentette, hogy a mérkőzés befejezésekor azt hitte, ő nyert. Furyt a sarka meggyőzte arról, hogy megnyerte a meccset, és ehhez igazította az utolsó menetben a teljesítményét.

Az iFL TV-nek nyilatkozva Shane Furyt megkérdezték, hogyan reagált testvére vereségére. Kezdetben Shane-t arról kérdezték, hogy Tyson hogyan érzi magát a vereséget követően, amire azt válaszolta, hogy „pokolian”. Azt is elmondta, hogy a Fury család számára ez egy különleges helyzet, amit meg kell oldaniuk. Ami a mérkőzés eredményét illeti, Shane Fury “őszintén azt hitte, hogy Tyson nyert”. Azonban elárulta, hogy a meccs újranézése után már más véleményen van. „Azt hittem, hogy Tyson nyert, de visszanéztem a meccset. Már én is úgy gondolom, hogy Usyk győzött”. Shane Fury úgy érzi, hogy a nyolcadik menetben az orrára mért jelentős ütés volt a fordulópont a mérkőzésen, ami ahhoz vezetett, hogy bátyja elvesztette az összpontosítását.

Amikor arról kérdezték, hogy “túl sok hang” volt.e Fury sarkában, Shane Fury egyetértett ezzel a kijelentéssel. A továbbiakban arról is beszélt, hogy szerinte apja milyen hatással volt a mérkőzésre.

„Az őszinte véleményem, hogy apám a legjobbat akarja a fiának, de néha, amikor a legjobbat akarod valakinek, talán nem a legjobb utasítást adod… Néha nem az ő tanácsaira van szükséged.”

Shane Furyt megkérdezték arról, hogy szerinte min kellene változtatni ahhoz, hogy javuljanak a bátyja esélyei az Usyk elleni visszavágón. Fury nem akart sokat elárulni, de így válaszolt.

„Tudni, hogy mit kell tenned, és megtenni, amit tenned kell, két különböző dolog. Szóval tudjuk, hogy mit kell tennünk, de hogy meg is tudjuk-e tenni, az két különböző történet… a hozzáállás és a mentalitás… teljesen megváltozott.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ