“Úgy viselkedtél a UFC-ketrecében, mint egy szajha”

Hétvégén rendezték a világtörténelem első helyi nézők nélküli UFC-gáláját a koronavírus miatt. Kevin Lee, a főmeccs egyik résztvevője, egy emlékezetes, divatos maszkban jelent meg.

A gála sok érdekességet hozott, hiszen az aréna kongott az ürességtől, ami még különlegesebbé tette az egész mérkőzést. Hallani lehetett mindent.

A főmeccsen Kevin Lee és Charles Oliveira csapott össze egymással. Az első mente szinte csak a földön zajlott, Kevin remekült állta a sarat. Charles a második menetben nagy lendülettel kezdett be, sokat talált. Egy karfeszítéssel is fenyegetett a brazil, de az utolsó két percen a hátán fekve töltötte. A mérkőzés vége viszont igen érdekesre sikeredett.

Oliveira elkapta Lee nyakát, és guillotine-nal kopogtatta. Lee vagy ötször kopogott, majd amikor a bíró véget vetett a mérkőzésnek és kiszabadult a fogásból úgy tett, mintha még meccsben lenne. A bíró úgy szólt rá, hogy kopogtál, nézd csak vissza a felvételeket.

Jorge Masvidal ezt a viselkedést nem nézte egyáltalán jó szemmel, és a közösségi médián keresztül üzent is küzdősportoló társának.

“Az első kurvás megnyilvánulásod, hogy nem mértél be. A második pedig, hogy miután kopogtál, úgy tettél mintha, semmi nem történt volna. Ez tiszteletlenség a sportra nézve, ki kellene téged baszni a UFC-ből.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ