Uncia TV: Mi visszatérünk, de vajon Conor McGregor mikor fog? Dricus du Plessis az új bajnok!

Január 29-én, 19:00 órakor Nagy Gyula műsorvezetővel és Peszlen Ferenc szakértővel folytatódik a kibeszélő műsor az Uncia TV Youtube csatornáján, amely alaposan kivesézi a legfrissebb MMA összecsapásokat és azok hatásait.

A műsorban szó lesz Magomed Ankalaev győzelméről Johnny Walker ellen a UFC Vegas 84-en, ahol Ankalaev kiemelkedő teljesítménnyel biztosította be karrierje 10. győzelmét az Oktagonban. Ezen kívül elemzésre kerül Dricus du Plessis győzelme Sean Strickland ellen a UFC 297-en, ahol du Plessis meglepetésre, de megérdemelten szerezte meg a középsúlyú címet.

A beszélgetés során nem maradhatnak ki a jövőbeli nagy meccsek sem, mint például Israel Adesanya és Dricus Du Plessis lehetséges összecsapása a UFC 300-on, Alex Pereira tervezett “utolsó rodeója” a középsúlyú divízióban, valamint Conor McGregor hosszú várakozás utáni visszatérése Michael Chandler ellen, amely a UFC 302 középpontjában áll majd.

Az Uncia TV műsora kiemelt figyelmet fordít Tom Aspinall nehézsúlyú divízióbeli helyzetének körültekintő elemzésére is, beleértve a Jon Jones vs. Stipe Miocic mérkőzés körüli spekulációkat és a potenciális ideiglenes nehézsúlyú címmeccseket. Nagy Gyula és Peszlen Ferenc betekintést nyújtanak a MMA világába, megvilágítva a sportág legfontosabb pillanatait és azok hátterét, így biztosítva a nézők számára az átfogó és szórakoztató tartalmat.

Ez a különleges műsor ígéretes lehetőséget kínál a MMA rajongóknak, hogy részletesen megismerjék a sportág legfrissebb eseményeit, a harcosok stratégiáit, és a jövőbeli mérkőzések lehetséges kimeneteleit. A műsorvezető és a szakértő közös elemzése révén a nézők kivételes betekintést nyernek a MMA izgalmas világába, ami még közelebb hozza őket a sportághoz.

Ne felejtsünk tehát január 29-én, 19:00-kor bekapcsolódni az Uncia TV Youtube csatornájára, hogy részt vehessünk Nagy Gyula és Peszlen Ferenc vezette MMA kibeszélő műsorban, ahol a legaktuálisabb harcos hírek és elemzések kerülnek terítékre.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkUFCUncia TV

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ