Usman McGregorról: bajnoki napjai véget értek

Conor McGregor az UFC történetének egyik legvitatottabb karaktere, mind a nyolcszögön belül, mind azon kívül.

Az ír ketrecharcos 2021. július 10-e óta nem küzdött, amikor vereséget szenvedett Dustin Poirier ellen. Azóta is vannak találgatások az esetleges visszatérésről, de semmi hivatalos bejelentés még nem érkezett.

Amikor McGregor 2013-ban elhagyta a Cage Warriors európai küzdőcéget és csatlakozott a UFC-hez, egy hét meccses győzelmi sorozatba vágott, amely a hosszú regnáló UFC pehelysúlyú bajnok Jose Aldo elleni lenyűgöző, 13 másodperces kiütéses győzelmével zárult. Ereje csúcsára lépve McGregor megbosszulta Nate Diaz vereségét, mielőtt Eddie Alvarezt legyőzve két súlycsoportban is bajnok lett 2016-ban. A küzdelem óta mindössze egy MMA-mérkőzést nyert meg.

A témával kapcsolatban a nigériai bajnok Kamaru Usman határozottan kijelentette, hogy szerinte McGregor bajnoki évei már lejártak.

„Nem feltétlenül ért véget a karrierje, de bajnokként már végzett. Ez az én álláspontom, amikor én harcolok valaki ellen, akkor tanulmányozom a szívüket, akaraterejüket. McGregor már nem szívvel harcol, fontosabb neki a pénz. Végzett, már van pénze, és régen csak ezért harcolt” – mondta Usman az “I Am Athlete” című műsorban.

Ennek ellenére egy McGregor elleni küzdelem még Usmant is érdekelné, hiszen hatalmas pénzt kaszálhatnának vele.

„Ha Conor azt mondaná, hogy küzdjünk meg, elfogadnám és másnap gazdag lennék. Mindenképpen megragadnám azt a csekket.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ