“Valószínűleg elkapja az állát” – Carl Froch figyelmezteti Joshuát

Carl Froch azt tanácsolja Anthony Joshuának, hogy maradjon távol Deontay Wildertől, amikor kiválasztja az ellenfelét, ha az Oleksandr Usyk elleni visszavágót csúsztatni kell.

AJ élt a kötelező visszavágói záradékkal Usyk ellen, aki tavaly szeptemberben egyhangú pontozással elvette a WBA, IBO, IBF és WBO nehézsúlyú világbajnoki öveit. Usyk azonban jelenleg Ukrajnában tartózkodik, ahol Oroszország háborúba kezdett, éppen ezért a csapata jelezte Eddie Hearnnek, hogy több időre lesz szükségük. Ezért az eredetileg tervezett májusi vagy júniusi dátumok nem lehetségesek.

Joshua azonban ringbe akar lépni, éppen ezért szemezget a lehetséges ellenfeleivel, a korábbi nehézsúlyú WBC-bajnok Wilderrel, Joe Joyce-al, Otto Wallinnal és Luis Ortizzal. Hearn szerint Wilder lenne AJ legjobb választása , de Froch, a korábbi bajnok szerint, Joshuának távol kell maradnia Wildertől, pedig szívesen megnézné kettőjük harcát.

„Üzleti szempontból nézve nem szabadna Deontay Wilderrel harcolnia, mert valószínűleg kiütné. Ő egy hatalmas ütő. Megvan az esélye, hogy elkapják az állát és akkor vége. Nem érdekel, hogy ő Anthony Joshua, egy ütés elég lehet. Tyson Fury néhányszor majdnem rájött erre. Szóval, igen, értem, miért mondta Eddie Hearn, hogy ez egy veszélyes küzdelem, de egyben nagyszerű is lenne a rajongók számára. Mindannyian szívesen látnánk ezt a harcot!”

Forrás: talksport.com
Borítókép és képek: talksport.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ