Van az a pénz: jöhet a következő dübörgés a dzsungelben

Mondhatnánk, hogy drámai fordulat következett be Tyson Fury bokszjövőjében, miután megerősítette, hogy van az a pénz, amiért újra harcol, de valljuk be, valahol ezt mindenki sejtette.

Fury miután legyőzte Dillian Whyte-pt a teltházas Wembley-közönség előtt úgy döntött, hogy bejelnti visszavonulását. Sokan kételkedtek az állításában, és nekik lett igazuk, a „cigánykirály” már a visszatérésről beszélt.

„Nagyon izgalmas hírünk van. Múlt héten volt egy kellemes beszélgetésünk Londonban, és hosszasan szót ejtettünk mindenről. 100 százalék, hogy újra ringbe lépek” – mondta Queensberry Promotionsnak Fury, majd egy filmhasonlatot sütött el, amikor Jerry Maguire azt kiabálta, hogy „Mutasd meg a pénzt!”. „Ha valaki képes előteremteni azt a bizonyos összeget, az Frank Warren, én egy varázslónak hívom őt, és nagy dolgokat fogunk együtt megvalósítani.”

MANCHESTER, ENGLAND – APRIL 26: Tyson Fury and promoter Frank Warren pose during a press conference on April 26, 2018 at the Lowry Hotel in Manchester, England. Fury is due to make his competitive comeback on June 9. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

A Sportsmail korábban elárulta, Fury tárgyalásokat folytat arról, hogy decemberben szembenézzen az Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk győztesével a vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoki címért. Ezt az összecsapást a „következő dübörgés a dzsungelben” címet kapta már most a sajtótól.

Joshua augusztus 20-án méri össze erejét a visszavágón Usykkal, aki legutóbb pontozásos győzelmet aratott ellene. Fury ugyan kijelentette, hogy végzett, és készen áll arra, hogy több időt szenteljen a családjának, de várható volt, hogy visszacsábítják a ringbe.

„Amikor ez a cirkálósúlyú kiüti a testépítőt, csak egy ember lesz, aki megoldja ezt a cirkuszt. Azoknak, akik azt akarják, hogy ez a harc megtörténjen, azt mondanám: jobb, ha kinyitják a csekkfüzetjüket. Mert az, hogy engem kicsaljanak a nyugdíjból sokba fog kerülni. Ha fizetnek megmutatom, mit tesz egy igazi nehézsúlyú vele. De ez drága mulatság, mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, és akkor beszélhetünk. De addig biztosan NEM, míg le nem zajlik a Usyk-Joshua meccs, mert előtte értelmetlen. Ha Frank alkut köt a szaúdiakkal, akkor remélhetőleg egy életre szóló ingyen üzemanyagot kapok, mert naponta egy vagyont költök benzinre és gázolajra. Dönteni fogok mindenről, de még három hónapja van annak, hogy harcoltam. Amúgy októberig, novemberig, decemberig biztosan nem lépek ringbe.”

LONDON, ENGLAND – SEPTEMBER 23: Anthony Joshua and Oleksandr Usyk face off during a Press Conference ahead of the heavyweight fight between Anthony Joshua and Oleksandr Usyk at Tottenham Hotspur Stadium on September 23, 2021 in London, England. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ