Oktgaon MMA

Végh Attila elárulta, mit gondol a Vémola-trilógiáról

Sokan talán nem hitték el, de Karlos Vémola valóban befejezte pályafutását az OKTAGON 58-on, ahol a főmérkőzésen legyőzte Végh Attilát, és ezzel 1:1-re kiegyenlítette a mérlegüket.

Legalábbis részben, mert most átadta a kesztyűt riválisának és a szervezet vezetőségének, mondván, hogy ha van érdeklődés a trilógiára, akkor szívesen benevez rá.

Tehát átadta a felelősséget a riválisnak, akinek most el kell döntenie, hogyan álljon hozzá a dologhoz.

„Trilógia? Már a sajtótájékoztatón is szóba került. Azt hiszem, ez most a szervezet kezében van. Személy szerint azt gondoltam, hogy ez a második meccs nem lesz olyan kiélezett és érdekes. Hallottam olyan hangokat, amelyek arról beszéltek, hogy senkit sem érdekel, hogy Karlos biztosan kikap, meg fogom ölni stb., ami nem történt meg. Számomra a trilógia most még érdekesebb lett. Mert az emberek nem tudják, hogy mi lesz. Tudják, hogy mindketten eltudjuk pusztítani a másikat. Szóval van egy nagy kérdés. Biztos vagyok benne, hogy leülök majd a szervezettel és megbeszéljük a dolgokat. Ha a trilógia megtörténne, akkor legfeljebb egy éven belül. Ha nem történik meg, akkor nem lesz semmi” – reagált Végh Attila az élő adásban.

Úgy tűnik tehát, hogy a veterán legenda nagyon is támogatja a mérkőzést, már csak azért is, mert a visszavágó reakciókat váltott ki. Egyértelmű, hogy egy trilógia minden szempontból még erősebb lehet. Ami a szervezetet illeti, biztosan érdekelné a küzdelem, már csak az a kérdés, hogy hol és mikor kerülne rá sor, hiszen az Éden állítólag nem minden évben ismétlődik meg. Végh azonban maximum egy éven belül szeretné a meccset, aminek van értelme és valószínűleg reális terv, hiszen hosszabb idő után a küzdelem ismét sokat veszítene erejéből és nem lenne annyira vonzó a szurkolók számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ