Végh Attila visszatér: ismét kiáll Vémola ellen

Az OKTAGON MMA szervezete megerősítette, hogy 2023-ban sor kerül a Vémola vs Végh 2 visszavágóra. Az időpontot még nem tudjuk, de feltételezhetően az év vége lesz, így a szlovák veteránnak lesz elég ideje keményen felkészülni, aminek ismét egész életét alárendeli.

„Ahogy azt már észrevehettétek, május 13-án lesz egy bokszmeccsem, így már néhány napja edzésben vagyok. Az idei évre pedig azt tűztem ki célul, hogy újra harcos leszek. Idén kihagyom a showbiznisz világát, újra bunyós akarok lenni. Egész életemben harcos voltam, szóval hiányzott, és elég motivációm van egy meccsre. És már többször mondtam, hogy ha újra MMA meccset kell vívnom, akkor csakis Karlosszal. Ez még mindig motiváció, mert én vagyok itt az egyetlen, aki megverte őt. Senki másnak nem sikerült. Még mindig szorítok neki, mert ha ő legyőzi az ellenfeleit, az olyan, mintha én is legyőzném őket” – mondta Végh Attila az iSport.cz-nek, és elárulta, hogy idén félreteszi a mellékes elfoglaltságait, és tisztán a Vémoláék elleni visszavágóra való kemény és megerőltető felkészülésre koncentrál.

https://www.instagram.com/p/Cpsk0X3M01j/

„Senki mással nem vállalnék el egy MMA-meccset. Már nem kell elérnem semmit a karrierem szempontjából, nem akarok bekerülni az UFC-be, semmi ilyesmi. De ez a mostani tudom, hogy nagy dolog lesz. Egész Csehszlovákia erre vár. Aki nemet mond, az is látni akarja majd. És már most hiányzik a tömeg, amikor belépek az arénába. Hiányzik ez az embernek ennyi év után, amikor már hozzászokott. Éhes vagyok, és már nagyon várom.”

Az első közös meccsre 2019 végén került sor, akkor Végh Attila egyértelmű győzelmet aratott. Rögtön az elején sikerült keményen megütnie őt, ami – ahogy azt maga Karlos is elismerte utólag – a vég kezdete volt. Az egész küzdelem két perc és hét másodpercig tartott. Végh keményen ütött, Vémola pedig a földre került. A szlovák veterán egyben véget vetett a cseh Terminátor 11 meccses győzelmi sorozatának.

A meccs után szóba került egy esetleges visszavágó, amit Végh nem utasított vissza, ugyanakkor egyértelművé tette, hogy nincs mit bizonyítania, és ha a mérkőzésre sor kerül, akkor az jó pénzért lesz. Az elmúlt évek tehát a feltételek finomhangolásával teltek, amelyekkel nyilvánvalóan minden fél egyetértett. Tehát az asztalon van a Vémola vs Végh 2, ami talán egy kicsit veszített az érdeklődéséből, de még mindig egy mega meccs lesz, ami megmozgatja a hazai szcénát, és ami megírja a CZ/SK MMA következő nagy fejezetét.

Borítókép: Végh Attila/Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ