Visszatér Borics Ádám

Borics “A Kölyök” Ádám, Magyarország legnevesebb MMA harcosa (18-2 rekorddal), a Professional Fighters League (PFL) következő eseményén, április 19-én, Chicagóban lép ismét ketrecbe, másfél év szünet után.

Az egykori Bellator pehelysúlyú bajnoki aspiránsa, a 30 éves Borics, Enrique Barzola (20-7, 2 döntetlen) ellen fog küzdeni, aki a sportág veteránjai közé tartozik. A mérkőzésüket a PFL honlapja jelentette be, amelyet a korai meccsek sorában helyeztek el, így nem kerültek fel a fő műsorra, de az ő csatájuk lesz az est egyik fénypontja.

Borics megerősítette az információt, jelezve, hogy készül az összecsapásra, amely új fejezetet nyit a magyar MMA-ban: ő lesz az első magyar, aki a PFL-ben versenyez. Utolsó meccsét 2022 októberében vívta a Bellatorban Patricio “Pitbull” Freire ellen, akitől pontozásossal kapott ki, így nem sikerült megszereznie a pehelysúlyú bajnoki címet. A találkozó után térdsérülés miatt műtéten esett át, ami hozzájárult hosszabb távollétéhez, valamint a PFL és a Bellator összeolvadása is szerepet játszott a szünetben.

Borics ellenfele, a 34 éves perui Enrique Barzola már 30 profi MMA mérkőzésen van túl, beleértve egy sikeres UFC pályafutást is, ahol a The Ultimate Fighter: Latin America 2 könnyűsúlyú tornáján diadalmaskodott, ezzel UFC szerződést szerezve. A UFC-ben tíz alkalommal lépett ketrecbe, hat győzelemmel és négy vereséggel. Barzola eddig még nem kapott ki KO-val, ellenben Boriccsal, akinek szintén nincs ilyen veresége. A perui birkózói múlttal rendelkezik.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ