Wallin promótere: Wildernek meg kell küzdenie Ottóval

Dmitrij Salita, a nehézsúlyú bokszoló, Otto Wallin promótere szilárdan kitart amellett, hogy ökölvívója lenne a tökéletes választás a korábbi WBC világbajnok, Deontay Wilder számára, amikor visszatér a ringbe.

Wilder legutóbb tavaly októberben bokszolt, amikor kiütéses vereséget szenvedett a WBC bajnoka, Tyson Fury ellen. Wallinnak ugyanabban a hónapban kellett volna megmérkőznie Dillian Whyte-tal, aki az utolsó pillanatban sérülés miatt visszalépett.

Wilder várhatóan még az év vége előtt visszatér. Az ellenfél még nincs kiválasztva, Wallin pedig várja a hívást.

„Deontay Wilder a tökéletes ellenfél Otto Wallin számára, mert Otto pályafutása legkeményebb küzdelmét Tyson Fury ellen vívta. Ez tény. Deontay Wildernek volt egy emlékezetes trilógiája Tyson Furyval. Két vereség és egy döntetlen a mérlege. Ha Wilder be akarja bizonyítani, hogy valóban jó úton, Otto a legjobb ellenfél számára” – mondta Salita a Vegas Insidernek.


Fotó: Gene Blevins/Getty Images

„Otto egyre több ember mozgat meg a mérkőzéseinek köszönhetően. Idén kétszer küzdött, ami az ő termetéhez képest a nehézsúlyban figyelemre méltó. És ez azt mutatja, hogy komolyan gondolja a karrierjét. A tökéletes megoldás az lenne, ha Deontay Wilder Otto Wallinnal harcolna. A tét a WBC ideiglenes bajnoki öve lenne, ha már nem biztos, hogy Tyson Fury visszavonul. Amíg nem hoz végleges döntést, addig csak az ideiglenes cím jöhet szóba, de azt megérdemelné Otto és Wilder. Megkerestük Wilder csapatát, és tudattuk velük, hogy elérhetőek vagyunk, és érdekelne minket a Deontay Wilder elleni harc.”

Borítókép és fotók: Al Bello/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ