Ward úgy érzi, Joshua jobban jár, ha csökkenti az izomtömeget

A korábbi kétszeres nehézsúlyú bajnok Anthony Joshuának csökkentenie kellene izomtömegét egy másik korábbi bajnok és olimpiai aranyérmes Andre Ward szerint.

Tavaly szeptemberben Joshuát egyhangú pontozással legyőzte Oleksandr Usyk, aki így megszerezte az IBF, WBO, IBF, WBA nehézsúlyú címeket. A küzdelem utolsó szakaszában Joshua nagyon fáradtnak tűnt, mintha nem tudta volna tartani a lépést az ukrán ellenfelével.

https://www.instagram.com/p/CgB9CynAsa-/?hl=hu

A visszavágót augusztus 20-án rendezik Szaúd-Arábiában. Joshua megvált régi edzőjétől, Robert McCrackentől, helyére pedig Robert Garciát vette fel.

„Ember, az elmúlt hat-hét évben azt hajtom Anthony Joshuának, hogy dobjon le az izomtömegéből. Gyorsabban fogja magát érezni, több ütést akarna bevinni és nem fáradna ki a mérkőzés felénél” – mondta Ward a boxingscene.com-nak.

Egy ponton voltak olyan hírtesztelések, miszerint Ward felugrik nehézsúlyba, hogy kihívja Joshuát, de a ez a forgatókönyv beszélgetésnél tovább nem fajult. Ward utoljára 2017-ben küzdött, amikor a visszavágón megállította Szergej Kovaljovot – majd nem sokkal később visszavonult a sporttól.

Borítókép és fotók: Richard Heathcote/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ