Daznboxing/instagram

Warren megerősítette, hogy Fury visszavágót akar Usyk ellen

Tyson Fury élni fog a visszavágási záradékával, és októberben újra megküzd az újdönsült vitathatatlan nehézsúlyú bajnok Oleksandr Usykkal.

A promóter Frank Warren a talkSPORT-nak elmondta, hogy a második mérkőzésre ismét Szaúd-Arábiában kerül sor októberben. Korábban október 12-ét említették.

„Visszatér ide” – mondta Warren. „Éppen lábadozik, és abban a hangulatban van, hogy akarja a visszavágót. Az már alá van írva, szóval ez meg fog történni”.

Fury a mérkőzés után nem kötelezte el magát a visszavágó mellett. „Most volt egy meccsem” – mondta Fury. „Ahogy az arcomon is látszik. Eléggé össze vagyok törve…ahogy ő is.”

Usyk megszerezte Fury WBC címét, és hozzáadta azt az Anthony Joshuától elnyert övek gyűjteményéhez, beleértve a WBA, WBO és IBF koronákat, így 25 év után ő lett az első vitathatatlan nehézsúlyú bajnok.

A visszavágón azonban valószínűleg nem lesz mind a négy öv a tét, mivel az IBF a hírek szerint arra készül, hogy megfosztja Usykot a címétől, és a június 1-jei, Filip Hrgovic és Daniel Dubois közötti mérkőzés győztesének ítéli oda az övet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ