Warren: Whyte ügyvédjével beszélgetünk, Hearn nem érintett

Frank Warren, a WBC nehézsúlyú bajnokának, Tyson Furynak a társpromótere elárulta, hogy cége jelenleg tárgyalásban áll Dillian Whyte ügyvédjével, hogy véglegesítség a megállapodásukat.

Warren cége 41 millió dollárért megszerezte a Fury vs. Whyte promóciós jogait. Warren ezek után nem érti, Hearn miért válaszol a Fury vs. Whyte szervezésével kapcsolatos kérdésekre. Warren szerint Whyte nem dolgozik Hearnnel jelenleg.

„A Tyson Fury és Dillian Whyte egy fantasztikus mérkőzés lesz, komoly munka folyik róla. A letét beérkezett, és az esemény tervei lassan véglegesítve lesznek. Amint megtudjuk a dátumot és a helyszínt, közöljük. Kapcsolatban vagyunk Whyte ügyvédjével, és bízunk benne, hogy hamarosan aláír a cigánykirály ellen. Miért ne akarna Whyte megküzdeni a WBC címért? Pokolian sok pénzt kap ezért, és ez egy nagy esélye megszerezni a címet. Nem értem az újságírók miért kérdezik Hearn a harc részleteiről, mivel ehhez semmi köze. Hacsak Dillian nem mondta másképp, a Matchroom nem képviseli Whyte-ot ezen a meccsen. Ha a Matchroom részt akart volna ebben venni, több pénzt kellett volna licitálniuk.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ