Whittaker – Vettori: A közös pontjuk, hogy mindketten kétszer veszítettek Adesanya ellen

Ariel Helwani veterán MMA-újságíró beszámolója szerint Robert Whittaker és Marvin Vettori összeméri erejét a június 11-i UFC 275-ön.

Whittaker legutóbb Isral Adesanya ellen küzdött, ahol hiába ment végig az öt menet, egyhangú pontozással vereséget szenvedett. Whittaker azóta kijelentette, hogy úgy véli, hogy öt menetből legalább hármat megnyert az Adesanya elleni visszavágón a UFC 271-en. Vettori egy másik remek harcos, aki szintén elmondhatja magáról, hogy kétszer is kikapott a bajnoktól. Azonban továbbra is fenyegetést jelent Adesanya uralmára, miután októberben nagy győzelmet aratott Paulo Costa ellen.

Egy újabb nagy győzelem Whittaker ellen elég lehet ahhoz, hogy megszerezze a harmadik esélyét is a bajnoki cím megszerzésére. Míg Whittaker biztosan nem lesz elégedetlen, ha elmondhatja magáról, hogy egy újabb nevet elvert a súlycsoportban.

A UFC 275 főmérkőzése várhatóan a Glover Teixeira és Jiri Prochazka bajnoki címmérkőzés les, ahol Valentina Sevcsenki is megvédheti címét Talia Santos ellen.

Forrás: lowkickmma.com
Borítókép: lowkickmma.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ