Whyte trénere: Szerintem Dillian túl sok lesz Tyson Fury számára

Xavier Millet, a nehézsúlyú ökölvívó, Dillian Whyte edzője úgy véli, hogy harcosa „túl sok” lesz a WBC világbajnokának, Tyson Furynak.

Fury április 23-án a Wembley Arénában védheti meg a címét Whyte ellen. Whyte 2021 márciusa óta nem bokszolt – amikor a visszavágón megállította Alekszandr Povetkint. Fury legutóbb pedig Deontay Wilder ellen aratott egy szenzációs győzelmet, amelyre tavaly októberben került sor.

„Úgy gondolom, Dillian túl sok lesz Fury számára. Klitschko a karrierje végén járt már, ennek ellenére, egy fantasztikus győzelem volt, de nem nézném vissza azt a meccset. Valljuk be őszintén, szörnyű volt. A Wilder elleni küzdelmei már másak voltak. Ez a legjobb alkalom, erre a harcra. Dillian szeret izgalmas harcokban részt venni, és a Tyson elleni az lehet. Tisztelem őt, ügyes. Nagyon régóta bokszol, így pontosan tudja, mit csinál. Azt hiszem, megtalálta a megfelelő táncpartnerét Deontay Wilderben, de Wilder nem Dillian.”

Furynak nagyon jó álla van. A nehézsúly legnagyobb ütőjének tartott Wilder négyszer ütötte le a három meccs alatt és mindig felkelt belőlük. Miller azonban azt érzi, hogy Whyte ereje éppoly veszélyes, mint Wilderé.

„Dillian egy ütéssel képes végezni az ellenfeleivel. Dereck Chisorát azóta sem ütötte ki senki egyetlen ütéssel. Sokan harcoltak már Dereck ellen, sok pofont bevittek neki, de csak Dillian tudta egyetlen ütéssel kiütni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ