(Photo by Steve Marcus/Getty Images)

Wilder kész a legnagyobbakkal megküzdeni, de előbb jöjjön Helenius

Deontay Wilder elárulta, milyen nagy ellenfelekkel szeretne a jövőben megküzdeni, köztük Oleksandr Usyk, Andy Ruiz Jr és Anthony Joshua. A “Bronzbombázó” készen áll, hogy visszatérjen.

Deontay Wilder hamarosan visszatér, és ezúttal a legnagyobb nevekkel akar megmérkőzni. Wildert azóta nem láthattuk a ringben, hogy tavaly Tyson Fury kiütötte a trilógiájukban vívott mérkőzésükön, de október 15-én Robert Helenius ellen visszatér. Ez semmiképpen sem előre eldöntött harc, hiszen Helenius jó formában van, de Wilder várhatóan győzelemmel zárja ezt a kihívást.

Ezt követően az ameirkai nem akarja lógatni a lábát, hiszen számos izgalmas potenciális mérkőzést nevezett meg, többek között Anthony Joshua, Oleksandr Usyk és Andy Ruiz Jr. ellen.

„Ember, rengeteg nagyszerű meccsünk van. Emlegetitek nekem Usyk nevét, és ahogy már korábban mondtam, senki elől nem zárkózom el. Ott van a Ruiz meccs, az is hatalmas lesz. És még vár rám Joshua is. Ha van egy izgalmas korábbi nehézsúlyú bajnokod, minden más új életre kell. Az emberek újra érdeklődnek iránta. Sokan mondták nekem, hogy térjek vissza, szükség van rám. Csak a jövő tudja megmondani, hogy mit hoz, de szerintem fényes időszak vár rám és a bokszrajongókra” – mondta Wilder a FightHype.com-nak.

Mindezzel együtt a Ruiz Jr. elleni párharc tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek legközelebb Wilder számára. Joshua jelenleg Furyval van elfoglalva, míg Usyk hiába hívta ki Wildert, Ruiz Jr ugyanannál a promóciós cégnél dolgozik, mint Wilder, így ez a mérkőzés lenne a legkönnyebben kivitelezhető.

Borítókép és fotók: Steve Marcus/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ