Wilder sajtótájékoztató helyett a kórházban kötött ki

A WBC új világbajnoka Tyson Fury, aki Deontay Wildert győzte le könnyedén. Wilder a 7. menetben már teljesen harcképtelen volt, ennek tudatában a bíró megállította a párharcot.

Kevesen gondolták, hogy így alakul a párharc. Igaz, Fury hetek óta az ígérgette, hogy a 2. menetben kiüti Wildert, és még ha nem abban a menetben, de végül bedarálta. Ugyanakkor nem menjünk el amellett sem, hogy Wilder csalódást keltően bokszolt, ezzel nem elvéve Fury érdemeit. A csalódásnál, csak a verése volt nagyobb, amit kapott.

A korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok szájából és füléből is ömlött a vér, így nem volt nagy meglepetés, hogy nem vett részt a sajtótájékoztatón, helyette inkább azonnal vitték kivizsgálásra a kórházba. A csapat kiadott egy közleményt, ami megnyugvásra ad okot.

“Deontay jól van, és vissza fog térni. Egy kisebb szakadás volt a fülén belül, ami minden bizonnyla befolyásolta az egyensúlyát, ezt végül néhány öltéssel rendbe tettek. Nem tűnik vészesnek” – mondta Wilder edzője, Deas.

Lehetséges, hogy ezek voltak Deas utolsó szavai Wilder edzőjeként, hiszen a bokszoló nagyon kiakadt azon, hogy önként bedobták a törölközőt. Wilder szerint ezt nem lett volna szabad megtenniük, mivel egy harcosnak az utolsó pillanatig küzdenie kell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ