RIYADH, SAUDI ARABIA - FEBRUARY 24: Yoel Romero walks to the cage before fighting against Thiago Santos during the 2024 PFL vs Bellator: Champs event at Kingdom Arena on February 24, 2024 in Riyadh. (Photo by Cooper Neill/Getty Images)

Yoel Romero valami őrültségbe vág bele: „Készülünk valamire”

A korábbi UFC-harcos, Yoel Romero elárulta, hogy már készülnek érdekes tervek arra vonatkozóan, hogy egy nagy váltást hajt végre és csatlakozik a BKFC-hez (Bare Knuckle Fighting Championship) – akár már néhány hónapon belül.

Romero, aki jelenleg a Bellator MMA versenyzője, legutóbb az év elején a Bellator vs. PFL mérkőzésen szerepelt – egyhangú döntéssel győzött egy másik korábbi UFC-s, Thiago Santos ellen.

Mérlegelve a jövőjét, Romero nemrég bátran állította, hogy megvan a kulcsa ahhoz, hogy legyőzze a hivatalban lévő félnehézsúlyú bajnokot, Alex Pereirát.

A veterán Pinar del Rio szurkolói kedvence azonban azt állította, hogy a BKFC-be való átköltözés a célja – a lehetséges debütálása csak hónapokra van.

„Főzünk valamit. Mindannyian tudjátok, hogy bokszoló családból származom, és az egyik dolog, amit még mindig meg kell tennem az életben, az a ringben való küzdelem. De ezúttal csak ütök. Dolgozunk valamin, amire elég hamar fényderül. Nem egy évről beszélünk – semmi ilyesmiről. Hónapok kérdése minden” – magyarázta Romero.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ