Bo Nickal - UFC / Instagram

Bo Nickal bejelentette, hogy a következő UFC meccse a Madison Square Gardenben lesz

Mindenki kedvenc háromszoros NCAA divízió I-es nemzeti bajnokából lett MMA szupersztár, aki legutóbb júniusban, a UFC 300-on verte meg két menetben Cody Brundage-t.

Nickal egyáltalán nem volt elégedett a saját teljesítményével. A nagy hype nagy felelősséggel jár, és Bo tudja, hogy az összes ilyen rangsorolatlan ellenfelet le kell győznie, ha a UFC továbbra is kiemelt helyekre teszi őt a promóció legnagyobb kártyáin.

Olyan kártyákon, mint a UFC 309, amely a UFC visszatérése lesz a New York-i Madison Square Gardenbe. Ezen a kártyán várhatóan megrendezik a régóta várt Jon Jones vs. Stipe Miocic nehézsúlyú címmeccset. És Nickal szerint ő is ott fog harcolni.

„UFC 309, Madison Square Garden, New York City, NY” – írta Nickal egy Instagram Storyban. „2024. november 9.”

Hogy ki ellen, azt a részt nem árulta el. Érdekes módon nem ez lesz az első alkalom, hogy Nickal a Madison Square Gardenben fog harcolni. A 2016-os NCAA divízió I-es birkózó bajnokságot is a Gardenben rendezték, és a fiatal Bo Nickal egészen a döntőig jutott, mielőtt Myles Martin ellen elveszítette volna az aranyérmet. A későbbiekben súlycsoportot váltott, és három egymást követő évben megnyerte a divízióját. De ez a vereség frusztráló lehetett, különösen azért, mert megakadályozta őt abban, hogy egyike legyen a kevés négyszeres NCAA Divízió I-es bajnokoknak.

A UFC 309-en lehetősége lesz arra, hogy a Madison Square Gardenben egy boldogabb emlékre cserélje a régit. Bo Nickal számára eljött az idő, hogy egy legitim top tízes ellenféllel nézzen szembe, a UFC részéről egyelőre semmi jel nem utalt arra, hogy a középsúlyban a mélyvízbe akarják dobni. Nickal örömmel hagyja, hogy a UFC finoman irányítsa a karrierjét.

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ