Getty Images

Pereira reagált Vakhitov MMA-kihívására: „Úgy tűnik, hogy egy kicsit eltévedtél”

Alex Pereira figyelmeztetést küldött egykori kick-box riválisának, Artem Vakhitovnak. Pereira és Vakhitov kétszer találkoztak egymással a GLORY Kickboxing zászlaja alatt. 1-1-re állnak.

A UFC félnehézsúlyú bajnok Pereira átállása az MMA-ra nem volt más, mint látványos, és Vakhitov reméli, hogy a nyomdokaiba léphet. A kétszeres GLORY félnehézsúlyú bajnok Vakhitov, aki 2-1-re áll, mióta 2023-ban áttért az MMA-ra, biztos benne, hogy meg tudja verni Pereirát a ketrecben, azt állítva, hogy “Poatan” csak támad, de nem védekezik.

Pereira egy Instagram-posztban adott választ az orosznak.

„Hé testvér, légy óvatos azokkal az emberekkel, akik ezt az ötletet adják neked. Ugyanaz a személy, aki ezt tanácsolja neked, ugyanezt próbálta velem is, és nem tettem, mert nem vagyok hülye LOL. Mindenki tudja, hogy amikor neked adták a győzelmet (a GLORY-ban 2021-ben), az azért volt, mert a GLORY tudta, hogy az lesz az utolsó meccsem a szervezetben, és nem akarták, hogy az övvel távozzak! Ahhoz képest, hogy így kiteszed magad, úgy tűnik, hogy egy kicsit elveszett vagy, és szinte biztos, hogy nincs menedzsered. Küldj egy üzenetet ‘Joinhának’ (Jorge Guimarães, Pereira menedzsere), mert szerintem ő tud segíteni neked. Chama.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ