Adesanya: Izgatottan várom, hogy szembenézzek Pereirával, és lecsaphassam azt a …

Micsoda mérkőzés vár ránk a UFC 281-en, amikor Israel Adesanya és Alex Pereira csap össze. Mindkét harcos már most megmutatta, hogy mennyire magabiztosak a sikerükben.

Még néhány hónap van hátra, de a szócsata máris elkezdődött, és a küzdelem várhatóan egy hatalmas siker lesz. Erős kritika érte az elmúlt időben Adesanya teljesítményét, aki ugyan a legutóbbi három meccsét megnyerte, egyáltalán nem volt egyesek szerint meggyőző.

A SportsCenternek nyilatkozva a nigériai származású harcos szerette volna rendbe rakni ezeket a kritikákat.

„Ódzkodtam valaha a harctól? Mindig azt az ellenfelet választottam, akivel senki nem akart harcolni. Aki elől mindenki menekül, de én szembe fordulok vele. Szóval mindig a tűz felé futottam és ezt most sincs másként. Miután Alex megvert Brazíliában, soha nem terveztem, hogy bosszút álljak, vagy ilyesmi, mert nem szeretek ragaszkodni dolgokhoz, hagytam, hogy menjenek tovább a dolgok. De még egyszer mondom neked, az univerzum ismét elém hozta, és le fogom verni ezt a k+rvát.”

Adesanya már alig várja, hogy belépjenek a ketrecbe, és mindenkinek megmutassa, ki a főnök. Ki akarja ütni ellenfelét, hogy bebizonyítsa mindenkinek, milyen jó is ő.

„Nagyon izgatott vagyok már a mérkőzés miatt. Alig várom, érdekes lesz, hogy végre van valaki, aki meg fog támadni, és aki megpróbál majd végezni velem.”

Miután Adesanya arról beszélt, hogy bosszút akar állni, brazil riválisa úgy döntött, hogy ezt ő sem hagyja szó nélkül és a közösségi médiában üzent.

„A bosszú soha nem teljesedik be, megöli a lelket és megmérgez” – tette közzé Instagram-fiókjában.

https://www.instagram.com/reel/Cg_j2LBF87W/?utm_source=ig_embed&ig_rid=68b36d6c-6fe7-4b42-b0d2-11a2e8b1734b

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ