Curtis egy szlovák rapperrel csap össze a ringben

Az egyik legsikeresebb szlovák rapper, Patrik „Rytmus” Vrbovsky öt évvel ezelőtt eldöntötte, hogy minden országból kihív egy-egy előadót, akikkel megmérkőzik a ringben a Fight Night Challenge-en. Ezúttal az ellenfele Magyarországról, Széki „Curtis” Attila rapper lesz.

December 27-én a showbiznisz több ismert arca is megmérkőzik tehát egymással a brnói bokszringben, köztük néhány meglepő névvel.

https://www.instagram.com/p/CmMfyupouL_/?hl=hu

Rytmus korábban már küzdött két rapper Marpa és Moloch, illetve az MMA-harcos Boráros Gábor ellen. A negyedik mérkőzése abból a szempontból is pikáns lesz, hogy az eredmény nemcsak a szlovák és cseh, hanem a magyarországi szurkolók számára is érdekes lesz.

Curtis egykori labdarúgó, aki korábban az Újpest színeiben focizott. Később úgy döntött, a zenére koncentrál, amelyben országszerte sikert sikerre halmoz. Gyerekkora óta bokszol, így technikailag fejlett küzdelemre számíthatunk mindkét féltől.

„Curtisnek még nem volt bokszmeccse, de szerette volna már régóta kipróbálni magát, hogy milyen érzés egy olyannal harcolni, aki hozzá hasonlóan nem bokszoló” – nyilatkozta Végh Attila.

@bochkorradioshow

Curtis bunyózik! #bochkorgabor #bochkor #bchkr #retro #rádió #retrorádió A teljes adást meg tudod hallgatni a Retro Rádió YouTube csatornáján vagy a Bochkor SoundCloud-on!

♬ eredeti hang – Bochkor Radio Show

Rhythm a boksznak hódolt, és az utóbbi években a zenélés mellett rendszeresen jár bokszedzésekre, sparringra.

„Úgy tekintek erre a küzdelemre, mint egy szabályos nyilvános kihívásra és egy folyamatra. Ami más lesz, hogy az ellenfél nehézsúlyú, és jóval magasabb. Ez egy új élmény lesz. Arra koncentrálok, hogy fizikailag és mentálisan is jó legyek” – válaszolta Rytmus a negyedik mérkőzése előtt feltett kérdésekre.

https://www.instagram.com/p/CmMx2jbrvR1/?hl=hu

A brnói Fight Night Challenge-en Rytmus és Curtis mellett a rapper Aless is részt vesz, aki az énekesnő Dominikou Mirgovou ellen lép szorítóba. A UFC-ben vagy az Oktogonban már megszokott dolog a női küzdelmek, de az ismert énekesnők párharca igazán nagy meglepetés. A két hölgy egykor viszálykodott egymással, de aztán kibékültek, és még egy duettet is felvettek együtt.

Egy másik sztárpárbajban a rapper Erik Tressor a világhírű zenész Martin Valihorral csap össze. Az októberi sajtótájékoztatón érezhető volt a kettejük közötti tisztelet. Tressor még azt is mondta Valihorról, hogy annyi idős, mint az apja, de még mindig remek formában van. Az eseményen összesen tíz mérkőzésre kerül sor.

Borítókép: Facebook

Próbáld ki a sportfogadást nálunk! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ