A Bellator bajnok Usman Nurmagomedov szerint Khabib még mindig ad neki edzői tanácsokat

Usman Nurmagomedov szerint Khabib még mindig segít neki, annak ellenére, hogy a Bellator 292-en nem lesz ott vele a sarokban.

A könnyűsúlyú bajnok Nurmagomedov a Bellator nagydíj negyeddöntőjében Benson Henderson ellen védi meg címét március 10-én a kaliforniai San Joséban.

Khabib ugyan hivatalosan is visszalépett az edzői feladatoktól, de Nurmagomedov elmondta, hogy unokatestvére még mindig ad neki tanácsokat a ketrecben és azon kívül is.

„Khabib a testvérem, ő az unokatestvérem. Nem csak a sportról beszélünk, hanem egy család vagyunk” – mondta Nurmagomedov az MMA Junkie-nak és más riportereknek.

Nurmagomedov a korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok Hendersonnal találkozik, aki tavaly januárban a Bellator 273-on megosztott pontozással legyőzte csapattársát, Islam Mamedovot. Nurmagomedov azon a mérkőzésen Mamedov sarkában állt.

„Ő egy legenda, testvér. Jó tapasztalat lesz számomra, és készen fogok állni. Tudom, hogy mit fog csinálni, de ez öt menet, nagy küzdelem, és remélem, hogy egészséges és jó formában lesz.”

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ