A UFC legenda Quinton “Rampage” Jackson “a legmocskosabb harcosnak” bélyegzi Jon Jon Jonest

Quinton “Rampage” Jackson az MMA “legmocskosabb harcosának” bélyegezte Jon Jon Jonest. Jackson 2011-ben, a UFC 135-ön küzdött Jones ellen a félnehézsúlyú övért, és végül a negyedik menetben szenvedett vereséget Jones ellen, aki azóta minden idők vitathatatlanul legnagyobb harcosává nőtte ki magát.

Bár az MMA-ikon elfogadja, hogy “Bones” kivételes harcos, ugyanakkor úgy véli, hogy Jones a ‘legmocskosabb’ ellenfél, akivel valaha is összecsapott. Jackson ezt Chris Van Vlietnek mondta.

„Jon Jones egy nagyszerű harcos, még ha itt állna ebben a szobában, akkor is ezt mondanám, de ő a legmocskosabb is. Ha valami jót csinálsz vele szemben, akkor is szemen szúr. Ha előrenyomulsz, vagy bármi, akkor hátrarúgja a térdedet. Először is, szerintem azt a térdrúgást, amikor pont a térdkalácsodra rúg, be kellene tiltani. A térdem még mindig rossz attól, ahogy hátrarúgta. Ezekkel a mozdulatokkal véget vethetsz a harcosok karrierjének. Gondoljatok csak azokra a pörgő könyökökre, amiket az elején csinált. Hol landoltak? Emlékszel még? Az emberek tarkóján. Ez illegális. Jon Jones a legmocskosabb harcos.”

Rampage kitartott amellett, hogy a Jones harcstílusáról alkotott véleménye ellenére jóban van régi riválisával és minden rendben van, amikor összefutnak.

„Jól kijövök Jon Jones-szal. Amikor találkozom vele, minden rendben közöttünk. Mindig becsületes voltam, amikor küzdöttem, de tudom, hogy nem mindenki olyan, mint én.”

Rampage nem harcolt azóta, hogy 2019 decemberében, a Bellator 237-en első menetes KO vereséget szenvedett a szintén MMA-legenda Fedor Emelianenkótól – aki a hétvégén vonult vissza – a Bellator 237-en. Jackson még nem zárta be az ajtót az MMA-karrierje előtt, és hamarosan visszatérhet.

Eközben Jones jelenleg a nehézsúlyú debütálására készül, a tét a UFC nehézsúlyú bajnoki öv Ciryl Gane ellen, amelyet a távozó bajnok, Francis Ngannou nemrég tett adott le.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ