“A Fury-Joshua meccs soha nem fog összejönni”

A bokszrajongók többsége azt várja, hogy összemérje egymás erejét Tyson Fury és Anthony Joshua. Ennek minden bizonnyal csak annyi akadálya van, hogy Fury-nak le kell győznie Deontay Wilder júliusban, míg júniusban Joshuának Kubrat Pulevet kell “átlépnie”.

Ha ez mind így alakulni, akkor akár november magasságában összeerezhetnék a két brit nehézsúlyú ökölvívót, ami egy történelmi jelentőségű összecsapás lehetne. Ezen a mérkőzésen új vitathatatlan bajnokot avathatnának, hiszen a győztes az összes jelentős (WBC/WBO/IBF/WBA) vb-övet egyszerre birtokolhatná.

Bob Arum, Fury társ-promótere viszont ezt másképp látja. Már most szeretné megnyugtatni a közönséget, hogy ne éljék bele ebbe az összecsapásba magukat, mert soha nem fog összejönni. Ennek nagyon egyszerű oka van: Arum másik bunyósa, Pulev ki fogja ütni a ringból június 20-án, Lindonban Joshuát!

“A Fury-Joshua soha nem fog megtörténni. Pulev ki fogja ütni Joshuát a ringból, tehát miért is kezdenék el tárgyalni Eddie Hearn-nel? Minden tiszteletem az övé, de Pulev fog nyerni és majd megbeszélem magammal, hogy legyen-e Fury-Pulev mérkőzés” – jelentette ki Bob Arum.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ