A mexikói UFC eseményen kegyetlenül kiütöttek egy rajongót – Videó

Dana White felháborodott azon az őrült verekedésen, ami a UFC mexikói rendezvényén történt. A mexikóvárosi UFC Fight Nightot beárnyékolta egy tömegverekedés, amely a tömegben tört ki, sőt, úgy tűnt, hogy az egyik nézőt kegyetlenül kiütötték.

Az eseményről készült videó vírusként terjed, amely bemutatja a sokkoló jeleneteket. Mindez mindenféle biztonsági intézkedés nélkül zajlott.

A UFC elnöke, White dühös volt a történtek miatt, és ragaszkodott ahhoz, hogy ez csak egyszeri eset volt az egyik rendezvényükön.

„A tömegben zajló bunyó nem néz ki jól a UFC-nek? Ilyen soha nem fordul elő. Ez szó szerint soha nem történt még meg. Ez Mexikóvárosban az első ilyen eset. Amikor kitört a küzdelem, úgy éreztem, mintha örökké tartana. Szóval odarohantam és néztem. Senki sem állította le. Vártam, hogy a biztonságiak bejöjjenek. Ők csak hagyták őket, amíg vége nem lett. Ez volt az egyik legőrültebb dolog, amit valaha láttam. Nem hiszem, hogy ez rossz fényt vet az UFC-re. Megtörtént, és már vége. Ezek után szerintem senki sem akarta folytatni. Nincs biztonság. A harc csak ment, amíg véget nem ért. Soha életemben nem láttam még ilyet” – mondta White.

A mexikóvárosi UFC Fight Night főmérkőzésén Brandon Royval megosztott döntéssel nyert Brandon Moreno ellen. Brian Ortega pedig a harmadik menetben submissionnal legyőzte Yair Rodriguezt.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ