Boxing In Riyadh: Tyson Fury v Francis Ngannou
RIYADH, SAUDI ARABIA - OCTOBER 28: Francis Ngannou looks on prior to the Heavyweight fight between Tyson Fury and Francis Ngannou at Boulevard Hall on October 28, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Üzenet Ngannou-nak: Renan Ferreira 20 másodperc alatt kiütötte Ryan Badert

Renan Ferreira brutális üzenetet küldött Francis Ngannou-nak, miután 20 másodperc alatt kiütötte Ryan Badert.

A Professional Fighters League bajnoka Szaúd-Arábiában a Bellator sztárja, Ryan Bader ellen lépett ketrecbe. A győztes pedig nem csak az elismeréssel és egy bajnoki övvel távozik Rijádból, hanem egy életre szóló mérkőzéssel is Ngannou ellen. A PFL bejelentette, hogy a győztes lesz az az ember, aki Ngannou-t újra az MMA ketrecében üdvözölheti.

Ferreira pedig rövidre fogta a Bader elleni meccset, miután a gongszó után szinte azonnal megfogta ellenfelét egy jobbossal. Nem kellett sokáig várni, hogy a bíró ezután közbelépjen.

Ngannou Mike Tyson mellett ült a ketrec mellett, és végignézte, ahogy Ferreira kivégzi ellenfelét majd kihívta őt.

„Én vagyok a rekordbeállító. Francis, hol vagy? Várok, csináljuk meg! Én vagyok itt a bajnok.”

A 37 éves Ngannou tavaly távozott a UFC-től, hogy a rivális PFL-hez szerződjön, amely lehetővé tette számára, hogy az MMA-kötelezettségei mellett bokszoljon is. Bokszbemutatkozásán a 35 éves Tyson Furyval került szembe, és meglepő módon a harmadik menetben padlóztatta a Cigánykirályt, majd egy vitatott megosztott döntéssel kikapott. Ngannou március 8-án visszatér, ismét Szaúd-Arábiában, a 34 éves Anthony Joshua ellen.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ