A UFC azt akarja, hogy Nate Diaz meghosszabbítsa a szerződését

Dustin Poirier és Nate Diaz már hónapok óta kacérkodik egymással egy 2022 elején várható, nagy pénzért vívott küzdelemről. Jelenleg azonban kétségek merültek fel a párharc kapcsán.

Az The MMA Hour műsorvezetője, Ariel Helwani szerint a probléma ismét Diaz szerződése, és a UFC azon törekvése, hogy megakadályozza, hogy szabadügynökké váljon… legalábbis addig, amíg harmadszor meg nem küzd Conor McGregorral.

„Nate, Dustin és a UFC is valójában harcot akar. De a szervezetnek van egy fenntartása: meg akarják hosszabbítani Diaz szerződését. Akarod ezt a harcot? Akkor írj alá több meccses szerződést. A UFC-nek szüksége van még egy plusz meccsre Diazzal, ahol az ellenfél Conor lenne, ami nem rossz üzlet.”

Tehát Diaz és Poirier küzdelem egyben már azt is jelentené. hogy megegyeznek Diazzal egy harmadik McGregor elleni harcról. UFC 196: „McGregor vs. Diaz” és UFC 202: „McGregor vs. Diaz 2” 1,3 millió, illetve 1,6 millió PPV-vásárlást generált, és még többet hozhatna a harmadik összecsapás. Diaz hajlandó lenne részt venni egy McGregor mérkőzésben, megfelelő pénzért.

„Ami most folyik elképesztő. Jake Paul révén, ezek a srácok, Masvidal és Diaz ha belegondolnak: Sok pénzt kereshetünk vele, csak át kell mennünk erre a világra. Ki kell lépnünk a UFC szerződésből” – tette hozzá Helwani.

Tehát szokás szerint a pénz és a politika áll a jó harcok útjában, ami egy olyan történet, amelyet manapság sokkal többet kerül szóba a UFC-ben, mint eddig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ