Warren: Izgalmas lenne, de nincs értelme a Joyce-Dubois visszavágónak

Frank Warren, a nehézsúlyú bokszolók, Joe Joyce és Daniel Dubois promótere megpróbálja mindkét bokszolóját 2022-ben világbajnoki címhez juttatni.

2020-ban Joyce megállította Duboist, aki csonttörést szenvedett a küzdelem során – és úgy döntött, hogy a tizedik menetben letérdel, és feladja a küzdelmet. A vereség óta Dubois két kiütéses győzelemmel újjáépítette magát, és olyan helyzetbe került, hogy megküzdhet a WBA bajnokával, Trevor Bryannel. Warren szeretné, ha Dubois március 19-én térne vissza a ringbe.

Joyce a WBO kötelező kihívója, ahol a jelenlegi bajnok Oleksandr Usyk hamarosan megmérkőzik Anthony Joshuával. Joyce tehát kivár, míg Warren elismerte, hogy valamikor megvizsgálja a Joyce-Dubois visszavágó lehetőségét, de nem a közeljövőben.

„A visszavágó a szemünk előtt lebeg, de jelenleg értelmetlen lenne, hiszen Joyce és Dubois is az első helyen állnak kihívóként. Mindig jó küzdelem lenne a kettőjüké, és legközelebb biztosan élvezetesebb lesz, amikor nézők előtt fognak összecsapni. Ezek a srácok így vagy úgy de vb-címért fognak harcolni, akár Tyson Fury ellen, akár más ellen. Rendkívül jó helyzetben vannak. Ezért nincs most értelme a visszavágójuknak, de ha megküzdenek egymással legközelebb, sokkal több tapasztalatuk lesz. Akár egy egész stadiont is megtölthetnek” – mondta Warren.

Az, hogy Joyce és Dubois milyen gyorsan kap címet, a nehézsúlyú divízió helyzetétől függ.

Minden attól függ, mi történik a nehézsúlyban, hogy az övek megoszlanak-e, vagy egyesülnek, de jó pozícióban vannak. Szerintem Tyson mindenkit legyőz, de ha vitathatatlan lesz, képes lesz mindent megtartani, vagy kénytelen lesz lemondani valamelyikről? Tyson Joyce vagy Dubois ellen fogja megvédeni a címét? Nehéz megjósolni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ