Adesanya lezárta a találgatásokat: Ez számomra többet jelent, mint a pénz

Semmi pénzért nem harcolna Israel Adesanya Kamaru Usman ellen. Mindketten Nigériában születtek és uralják a súlycsoportjukat, pont ezért kezdtek el találgatni egy lehetséges szuperharcról.

Előbb Usman, majd most Adesanya is elvetette azonban az ötletet. A téma azonban újra előkerült, miután Ali Abdelaziz menedzser azt mondta a TMZ -nek , hogy ügyfele, Usman harcolni fog Adesanyával, ha megfelelő pénzt kínálnak.

„Kamaru tud magáért beszélni, és el is mondta az álláspontját, én pedig a magam nevében mondhatom, hogy nem fogunk harcolni egymással. Számomra ez többet jelent, mint a pénz. Mellesleg Kamarut nem érdekli az a kihívás, hogy feljebb kipróbálja magát. Ali egyszerűen mohó. Látja a dollárjeleket, de ezt a pénzt, máshol is meg lehet keresni. Ha pénzért csinálnám ezt a sz@rságot, akkor már három meccsel ezelőtt visszavonultam volna. Ez az örökségről szól.”

Adesanya büszke arra, hogy a nemzetét képviseli, és afrikai bajnoksátrai, Usman és Francis Ngannou is elképesztő bajnokok. Szeretné egyszer megörökíteni a három királyt az övvel, de ez még nem jött létre.

„Ha Kamaru harcolni akar ellenem, akkor jöjjön el az edzőterembe és ott megtehetjük. De a világ ezt nem láthatja, mert ez sokkal többről szól, mint a pénz. A nemzetünkről van szó, hogy hazavigyük oda az aranyat, ahová való.”

Adesanya szombaton negyedszer is megvédheti a címét, a UFC 271 főmérkőzésén Robert Whittaker lesz az ellenfele.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ