Nunes térdsérülése: Ez az övembe került

Amanda Nunes azt állítja. hogy fizikailag nem volt százszázalékos állapotban, amikor elveszítette a UFC címét Julianna Pena ellen.

A UFC 269 egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor Nunes elveszítette a UFC övét Pena ellen. Nunes azonban elárulta, hogy nem volt teljesen egészséges a küzdelem során, ami a címébe került.

„Az egész edzőtáborom egy káosz volt. Mindig azt mondtam, hogy jól vagyok, meg tudom csinálni, mert ilyen vagyok. Bármit megteszünk, hogy ketrecbe lépjünk, főleg, hogy az első harcom ellen a koronavírus miatt meghiúsult. Elkaptam a covidot, majd az edzőtáborban is átmentem néhány problémán, nem tudtam megjelenni minden nap az edzőteremben. Azonban nem akartam újra elhalasztani a harcot. Nem hiszem, hogy ez jól mutatott volna ki, ha kihátrálok. Megfizettem a hibáimért. Hallgatnom kellett volna az orvosokra, a testemre.”

„Mindkét térdem nagyon rossz állapotban volt, és nem tudtam felépülni belőle. Minden alkalommal, amikor otthon edzettem, másnak még járni sem tudtam, de nem akarok kifogásokat keresni. Én döntöttem. Meg is fizettem érte, hiszen nem voltam százszázalékos. Jóformán csak a kezeimet tudtam használni, csak ütni tudtam, ami az övembe került.”

Nunes és Peña a tervek szerint még ebben az évben újra összecsapnak. A „The Ultimate Fighter” műsorban ők lesznek az edzők. A műsor május 8-án debütál az ESPN+-on.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ