Adesanya szembenéz a „mumusával”

A szombat este nem sikerült jól Sean Stricklandnek. A UFC középsúlyú harcosát a korábbi Glory kickboxbajnok Alex Pereira ütötte ki a szombati UFC 276-on.

Stricklandet az első menet felénél kapta el egy balhorog, majd Pereira jobb keze végleg végzett vele.

„Megpróbáltam állóharcba folyamodni az egyik legjobb kickboxossal. Az a legrosszabb az egészben, hogy hirtelen elhittem, hogy itt három menet alatt végezni fogok a fickóval. Aztán félúton elkaptak. Szóval le a kalappal Alex előtt, ő egy rohadt gyilkos. Köszönöm minden edzőmnek, sajnálom, hogy nem nyertem. Nyomasztó, egy darabig szomorú leszek. Köszönöm a rajongóknak a támogatást, igyekszem továbblépni és erősebben visszatérni.”

A vereséggel véget ért Strickland hat meccsen át tartó győzelmi sorozata. Legutóbbi vereségét Elizeu Zaleski ellen szenvedte el 2018 májusában. Mindeközben Pereira valószínűleg bebiztosította, hogy harmadjára is összemérje erejét a jelenlegi középsúlyú bajnok, Israel Adesanyával. Eddig kétszer mérkőztek meg egymással kickboxban, mindkettőt Pereira nyerte.

A főmérkőzésen Adesanya sikeresen megvédte középsúlyú bajnoki címét egyhangú pontozással a második helyen rangsorolt Jared Cannonier ellen. A UFC 276 sajtótájékoztatóján Adesanya megerősítette, hogy a Pereria elleni küzdelem „a következő harc”.

Borítókép és fotók: Josh Hedges/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ