Volkanovski örül, hogy „végre véget vetett” Max Holloway rivalizálásának

Úgy tűnik, az Alexander Volkanovski vs. Max Holloway rivalizálás véget ért. A UFC pehelysúlyú bajnoka sikeresen megvédte övét Holloway ellen a UFC 276-on.

Volkanovski domináns győzelmet aratott, nem hagyott kérdést.

„Egy kis utazás volt ez a rivalizálás. Például az öv megszerzése, a visszavágó, meg minden szócsata, egy kicsit a karrierem része volt, és ez tovább fokozta a történetet. Nehéz volt sok hullámvölggyel. Volt egy kis időszak, amit át kellett vészelnem, de jó volt végre véget vetni ennek, és sok embert elhallgattatni.”

Sok szurkoló és szakértő még bajnokként is úgy gondolta, hogy Holloway jobb Volkanovskinál, és a súlycsoport koronázatlan bajnokának tekintették. Volkanovski biztos abban, hogy ez már a múlté, és szeretne nagyobb dolgok felé evezni. Volkanovski elárulta, hogy valószínűleg eltört a keze a verekedés során.

„Meg kell néznünk mi történt a kezemmel. Ez némi pihenésre kényszeríthet, de legalább látni fogom mi történik körülöttem. Aktív akarok lenni, de ha nem ellenfelek, akkor a sérülések miatt lehet, hogy egy kicsit kimaradok. A jövőben szeretném azt a kettős bajnoki státuszt. Aktív akarok lenni, mi az a három harc kilenc hónap alatt? Épp három hónappal ezelőtt küzdöttem, nem sok bajnok csinál ilyet. Nem hiszem, hogy ilyen gyorsan ebben a súlycsoportban méltó ellenfelem, szóval nézzünk meg egy másik súlycsoportot.”

Borítókép és fotók: Carmen Mandato/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ