AJ McKee: Az emberek beszélnek Boricsról

A Bellator pehelysúlyú bajnoka, AJ McKee-nek magabiztos céljai vannak, amelyeket teljesíteni is akar.

McKee megerősítette helyét a Bellator történelmében, amikor egy hihetetlen 18-0-s sorozatot állított be, miután legyőzte Patricio “Pitbull” Freire-t, és megszerezte a bajnoki címet. Ez júliusban volt, és McKee azóta nem harcolt. Noha a pehelysúlyú bajnok abban reménykedik, hogy a következő hónapokban újra harcolni fog, de ez a Bellatorral folytatott beszélgetésektől is függ.

„Ez egy nagy dolog, bajnok lettem. Egy egészen más világ nyílt meg számomra a szerződés alapján, amire rá kellett jönnöm. A harcommal három meccsel meghosszabbítottam a szerződésemet.”

A.J. McKee has a name and a dream. Now, he wants a belt - Los Angeles Times

McKee elmagyarázta, hogy a szerződésébe beépített bajnoki záradék miatt többet fizetnek, mint korábbi küzdelmeiért. McKee számára a családja fontos szerepet játszik abban, hogy újra szerződjön a Bellatorral. A veretlen pehelysúlyú bajnok Antonio McKee MMA-veterán fia, és egy lehetséges örökös bátyja.

Ez üzlet. Nem csak magamnak, hanem apámnak és a 4 éves öcsémnek is. Nem a második generációról beszélünk, hanem a harmadikról. Ahogy az első naptól kezdve mondtam, én vagyok az MMA Floyd Mayweatherje. Fogadd el, vagy vitatkozz vele, de az eredmények magukért beszélnek. 33 menetet harcoltam, és még egy kört sem veszítettem. 18-0 a mérlegem. Kicsit izgatott vagyok emiatt. Izgatottam vagyok, mit hoz számomra a Bellator. 100 millió dollár a célom. 18 meccsem volt ebben a súlycsoportban, szóval úgy érzem, itt végeztem. „Pitbull” visszavágót akar, szóval lehet, hogy még egyszer elverem. Úgy érzi, tartozom ezzel neki és megérdemli a visszavágót. Az, hogy leadtam a másik övet, és odaadtam a bátyjának, kicsit frusztrált. De hé, nekem úgy tűnik, hogy ezen a ponton családi üggyé kell tennünk ezt az egészet. Alig várom, hogy bajnok lehessek… Remélhetőleg a következő hónapokban alakul valami.”

A térdrúgó falusi MMA-sztár, aki meghódította New Yorkot

McKee azt mondta, határozottan arra számít, hogy idén feljebb lép a könnyűsúlyba; azonban elismert két lehetséges kihívót pehelysúlyban Patrición kívül: Borics Ádámot és Jeremy Kennedyt.

„Az emberek beszélnek Boricsról. Kikapott Caldwelltől. Ez az egyetlen veresége. Nem tudom, lehet, hogy ő lesz a következő. Jeremy most verte el Emmanuel Sanchezt, a 3. helyen áll. Rajtuk kívül nem hiszem, hogy maradt bárki, aki ellenfél lenne. Nagyjából kitisztítottam az osztályt. Alig várom, hogy feljebb léphessek, egyre gyorsabb, erősebb, nagyobb leszek. Egy kicsit több erőt adok az ütések mögé.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ