Fury reagál Chisora szavaira: Egy öreg testépítő engem nem fog kiütni

Tyson Furyt láthatóan nem érdekli az, hogy a közeljövőben kialakuljon egyfajta felebaráti érzés a súlycsoportja többi tagjával.

A manchesteri WBC nehézsúlyú címvédője folytatta a szócsatát a közösségi médiában, csak most a honfitársát és egykori ellenfelét, Derek Chisorát vette célba, válaszul Chisora megjegyzéseire, miszerint Joshua elverné Furyt.

„AJ-vel vagyok. AJ erőlködése hihetetlen. Ha AJ megküzd Furyval, azonnal neki kell mennie, és ki kell ütnie. Ha bokszolnak egymással, Fury veszít.” – állította Chisora.

Természetesen Chisora ​​soha nem harcolt Joshuával, míg Fury ellen kétszer is kikapott. Ráadásul Chisora aláírt Joshua csapatához, így nem éppen elfogulatlan. Fury mindenesetre nem értékelte Chisora szavait, és rámutatott arra, eddig kiket is győzött le.

Szeretnék üzenni Derek Chisorának, láttam, hogy azt mondtad, szerinted AJ kiütne engem. Egymillió év múlva se. Ha a történelem legnagyobb ütője (Wilder) nem tudott kiütni engem, és Vlagyimir Klicsko sem, akkor egy nagy öreg testépítő (Joshua) végképp nem fog barátom.” – mondta Fury.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ