Alex Pereira elárulta, hogy komoly sérüléssel küszködött az Adesanya meccs előtt

Az új középsúlyú bajnok, Alex Pereira elárulta, hogy a UFC 281-re való felkészülése során sérülést szenvedett. Pereira olyat tudott elérni, amihez sokan még csak a közelébe sem jutottak a középsúlyban, amikor legyőzte az akkori bajnokot, Israel Adesanyát. brazil az összes bírói pontozólapon alulmaradt, amikor végül bevitte azt a pusztító kombinációt, amivel TKO győzelmet aratott.

Annak ellenére, hogy végül elérte, amit célul kitűzött, a korábbi kick-box világbajnok elárulta, hogy nem volt minden sima a UFC 281-re való edzőtáborozás során.

https://www.instagram.com/p/ClW4FXVMwH3/?hl=hu

Pereira az ESPN-nek adott interjújában elárulta, hogy kézsérülést szenvedett, amelyet egy edzés közben szedett össze.

„Nem sikerült jól a felkészülésem a küzdelemre. Lehetett volna jobb is. De nyertem, bajnok lettem. Sokan hülyeségeket beszélnek, és nem tudják, mi történt. Úgy gondolom, hogy a következő meccsre jobb is tudok lenni.”

A sérülések nem tudták megakadályozni Alex Pereira-t abban, hogy MMA világbajnok legyen, és harmadszor is legyőzze Israel Adesanya-t. A brazil biztos benne, hogy még küzdeni fog Adesanya ellen.

„Nekem mindegy, hogy ő vagy más ellen küzdök. A helyében várnék egy kicsit, de mivel akarja… ő volt a bajnok. Ha tényleg ezt akarja, akkor megérdemli ezt a visszavágót. Jó meccs volt. Megütött többször is, hisz abban, hogy meg tud verni.”

Az azonnal visszavágó jogos követelés tekintve azt, hogy Adesanya mennyi ideig uralkodott a súlycsoportban, a kérdés még mindig az, hogy akar-e azonnal harcolni egy olyan ember ellen, aki már háromszor is legyőzte őt?

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ