Alex Pereira már elkezdte a fogyasztást az Israel Adesanya elleni visszavágóra

Alex Pereira már a súlycsökkentés folyamatában van az Israel Adesanya elleni várva várt visszavágójára a UFC 287-en.

A floridai Miami-Dade Aréna ad otthont a UFC 287-nek, ahol a középsúlyú bajnoki címmeccsre kerül sor a régi rivális Alex Pereira és Israel Adesanya között. Miután a brazil behemót két győzelmet aratott „The Last Stylebender” felett a GLORY Kickboxing zászló alatt, követte Adesanyát a vegyes harcművészetekbe, ahol szintén az volt a célja, hogy legyőzze őt. Pereira pontosan ezt tette, és egy sokkoló ötödik menetes kiütéssel megszerezte harmadik győzelmét Adesanya ellen, és ezzel a novemberi UFC 281-en megszerezte a középsúlyú bajnoki övet.

Hetekkel a második találkozójuk előtt a UFC-ben, Alex Pereira már a súlycsökkentés folyamatában van. A BJJ fekete öves Plinio Cruz által az Instagramon megosztott képen Pereira látható, amint az április 8-i első UFC címvédése előtt izzad.

Alex Pereira egy középsúlyú szörnyeteg, aki termetével a legmagasabb aktív harcos a divízióban. Ennek eredményeképpen „Poatan”-nak jelentős súlyt kell csökkentenie, hogy elérje a divíziós limitet. Ez azt is jelenti, hogy amikor a meccs estéjén belép a ketrecbe, valószínűleg jóval nagyobb súlytöbblettel rendelkezik ellenfelénél.

Ez kétségtelenül szerepet játszik abban az erőben, amellyel a ketrecben rendelkezik, és ez segített neki abban, hogy mindössze négy mérkőzés után a promócióban egy UFC-címmel a derekán távozhasson. Alex Pereira összességében 7-1-re áll MMA karrierje során, ebből hat győzelmet kiütéssel aratott.

Juhász Balázs véleményét kérdeztük az Uncia legújabb adásában a UFC 286-os gáláról, azon belül is a Justin Gaethje – Rafel Fiziev és Leon Edwards Kamaru Usman mérkőzésről.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ