Jorge Masvidal pletykál: van némi bennfentes információm

A korábbi kétszeres UFC váltósúlyú bajnoki cím kihívója, Jorge Masvidal azt állította, hogy tud néhány „bennfentes információt”, a jövő hónapban Gilbert Burns ellen fog küzdeni és azt állítja, azt követően Leon Edwards ellen megy, ezzel megelőzve fő riválisát, Colby Covingtont.

Masvidal, a jelenlegi #11. helyen álló váltósúlyú kihívó, a tavaly márciusi UFC 272 óta nem lépett ketrecbe, miután egyhangú döntéssel vereséget szenvedett Covington ellen. A jövő hónapban a UFC 287-en tér vissza Jorge, szülőhazájában, a floridai Miamiban, ahol a főmérkőzésen a középsúlyú bajnoki öv lesz a tét Alex Pereira, és Israel Adesanya között.

Masvidal az UFC 287 után azonnal címmeccset tervez Leon Edwards ellen. És a Burns elleni társ-főmérkőzéses visszatérése előtt a “Sunshine State”-ben, Masvidal azt állítja, hogy kapott néhány “bennfentes információt” – amely szerint a fentebb említett, Edwards ellen harcolna a váltósúlyú címért, annak ellenére, hogy Dana White Covingtont említette következőnek.

„Gilbert (Burns) ellen küzdök, aztán Leon (Edwards) ellen. Én mondom neked, hogy így fog alakulni. Kaptam néhány bennfentes információt” – mondta Jorge Masvidal az MMA Junkie Radio-nak egy nemrég adott interjú során.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ