Andy Ruiz: a jövőben fogunk még együtt dolgozni Eddy Reynosóval

Andy Ruiz Jr nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben újra együtt dolgozzon Eddy Reynosóval.

A korábbi nehézsúlyú világbajnok szeptember 4-én, a kubai Luis Ortiz ellen fog bokszolni a Los Angeles-i crypto.com Arénában, de ezt Reynoso nélkül teszi, akit legtöbben úgy ismernek, hogy Canelo edzője. Ruiz az év elején megvált Reynosotól, és úgy döntött, hogy Alfredo Osuna irányítása alatt készül a továbbiakban.

Nem Ruiz volt az egyedüli, aki elhagyta a reynosói tábort. A sportág egyik legjobb edzőjeként számon tartott Reynoso, aki edzőtermet vezet San Diegóban, az elmúlt időben elveszítette Ryan Garciát, majd őt követte Frank Sanchez.

„Tudom, hogy Eddie nem lesz ott velem ebben a táborban, de a jövőben biztosan fogunk még együtt dolgozni. Ő egy igazán jó srác, kedves, aki tényleg sokat segített nekem. Nagyra értékelek minden egyes edzőt, akivel együtt dolgozhattam. Mindannyiuktól sokat tanultam” – mondta Ruiz a FightHype.com-nak.

https://www.instagram.com/p/CfzOEeXJkc2/?hl=hu

Ruiz csak egyszer harcolt, mióta 2019-ben Szaúd-Arábiában kikapott Anthony Joshua ellen a visszavágón. Legutóbb tavaly májusban lépett ringbe, amikor egyhangú pontozással nyert a veterán Chris Arreola ellen.

„A legfontosabb, hogy keményen készülök. Edzek és óvatos vagyok, odafigyelek mindenre. Okosnak kell lennünk. Ki kell használnunk a gyorsaságom és a robbanékonyságom. Biztos vagyok benne, hogy mindketten támadni fogunk, így egy igazi látványos csata van kilátásban.”

Borítókép és fotók: Sean M. Haffey/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ