Kertész Máté ismét akcióba lendül, ellenfele egy igazi szerb vadállat

A hagyományosan július végén, Stvanicében megrendezésre kerülő OKTAGON 34 tornára már egy ideje minden jegy elkelt. A főmérkőzés egyben egy címmérkőzés is lesz Vémola és Ilic között, de ketrecbe lép még Kimball, Moeil, Holm, Škvor, Kohout, Legierski, Kertész Máté és még sokan mások.

https://www.instagram.com/p/CfcHJekJpIb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2f6a601e-6ad7-4746-8bae-d031894065d5

Kertész Máté, aki legutóbb a Velickoviccsal harcolt, ahol vitatott körülmények között pontozásos vereséget szenvedett. A mérkőzés tétje hatalmas volt, mivel a győztes a bajnok, David Kozma elsőszámú kihívója lett. A helyszínen a nézők, a képernyők előtt a szurkolók, a kommentelők és tulajdonképpen több harcos is Mátét látta győztesnek, de a pontozóbírók ezzel ellentétes véleményen voltak.

A mindenki által tisztelt Kertész Máté 2018 óta hajt végre hősies bravúrokat az OKTAGON-ban, és már legyőzött olyan harcosokat, mint Pukac, Jungwirth és Úskrt. Legutóbb megszakadt a három meccsig tartó győzelmi sorozata, amikor Velickovic legyőzte őt egy csodálatos csata után, de mindenki, aki látta a meccset, meg volt győződve Kertész győzelméről. Még Velickovicot is meglepte a bírók döntése.

Máté, aki a felkészülése során San Jose-ban, a híres AKA Gym-ben készült több UFC és Bellator harcossal. Nem mellesleg a részleg egyik edzője, Khabib Nurmagomedov.

https://www.instagram.com/p/CewchYcut5t/?utm_source=ig_embed&ig_rid=946bd82b-8dfd-411c-9633-54aaf01e7d3f

Első alkalommal harcol az OKTAGON keretein belül az ellenfele, aki egy nagyon érdekes karakter, Szerbia egykori MMA-bajnoka, Vladislav Kanchev. Hihetetlen statisztikával rendelkezik, 12 győzelméből 12-szer idő előtt végzett az ellenfeleivel, ebből 11-szer az 1. menetben. Nyilvánvaló tehát, hogy nem szereti a ketrecben vesztegetni az időt. 2020-ban Kanchev megmérkőzött Velickoviccsal is, akivel három menetet vívott, és végül pontozásos vereséget szenvedett.

Kanchev, aki utoljára 2021 szeptemberében küzdött, 12-6-os mérleggel rendelkezik, de legutóbbi 7 meccséből 6-ot megnyert, és csak egy vereséget szenvedett a már említett Velickovictól. Meglátjuk tehát, hogyan birkózik meg Mátéval, aki mindenképpen vissza akar ugrani a győzelmi hullámra, amitől legutóbb a pontozóbírók megfosztották.

https://www.instagram.com/p/CfKQ7v_vSXu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=831e0f71-fbda-4eec-86db-395f61ec8f49

Éppen a Kertész-Velickovic küzdelem kapcsán ígért az OKTAGON MMA szervezete egy részletes videóelemzést, hogy a szurkolók megértsék a szabályokat és érdekes betekintést nyerjenek a döntések mögé, de sajnos ezt még nem kaptuk meg.

Borítókép és fotók: OKTAGON MMA

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Oktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ