Arum: Senki sem ismeri Haneyt Ausztráliában, Kambosos-Lomachenko sokkal nagyobb harc

A Top Rank vezérigazgatója, Bob Arum, aki Vaszilij Lomacsenkot képviseli, szilárdan hisz abban, hogy az ő bokszolója a legjobb választás a WBO, a WBC Franchise, a WBA, az IBF bajnoka, George Kambosos számára.

Lomachenko, a korábbi világbajnok 2020-ban Teofimo Lopez ellen veszítette el a címeit. Aztán tavaly maga Lopez is vereséget szenvedett el Kambosos ellen. Így most mindenki Kambosos fejét akarja. Lomachenko mellett, Eddie Hearn szeretné, ha a WBC könnyűsúlyú bajnoka, Devin Haney küzdhetne meg a címekért.

Kambosos májusban szeretne visszatérni, de Ausztráliában akarja ezt megtenni. Arum és Hearn is tárgyal Kambosos promóterével, Lou DiBellával és Peter Kahn menedzserével. Arum azzal érvvel, hogy Lomachenko sokkal nagyobb név Ausztráliában, mint Haney, akit még mindig alig ismernek az emberek.

„Beszélünk Louval és Peterrel, optimisták vagyunk, mert nagyon jó kapcsolataink vannak Ausztálián belül. A COVID útban van, de azt hiszem, megoldható, és az ESPN készen áll, hogy támogassa a harcot. Az igazat megvallva senki sem tudja, ki az a Devin Haney Ausztráliában. Mindenki, aki követi a bokszot világszerte, beleértve Ausztráliát is, ismeri Lomachenkot. Tehát Lomachenko sokkal nagyobb meccs lenne Ausztráliában, mint Devin Haney” – mondta Arum a Fighthype.com-nak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ