Hearn: A Fury vs. Joshua csata túl nagy ahhoz, hogy ne történjen meg

Eddie Hearn, Anthony Joshua promótere úgy véli, hogy egy hazai kasszasiker Tyson Furyval egyszerűen túl nagy küzdelem ahhoz, hogy a jövőben ne történjen meg.

Joshua tavaly szeptemberben pontozással kikapott Oleksandr Usyk ellen. Egy április vagy májusi összecsapáson Joshua megpróbálja visszaszerezni a WBO, WBA, IBO és IBF nehézsúlyú bajnoki címeket az ukrán ökölvívó ellen. Fury célja, hogy megvédje a WBC nehézsúlyú koronáját március 26-án. Az ellenfél várhatóan a kötelező kihívó, Dillian Whyte lesz.

„Azt hiszem, az AJ vs. Fury harc továbbra is érdekelne mindenkit. Ma egy srác odajött hozzám, és megkérdezte, „Joshua mikor harcol Furyval.” Valahogy úgy vagyok vele, hogy ez ahajó most kicsit elment, hiszen most van néhány dolgunk, hiszen AJ visszavágón összecsap Usyk ellen. A Fury elleni harcolt még mindig látni akarják. Ez a küzdelem, ígérem, meg fog történni, akár idén, akár jövő év elején. A Fury vs. AJ biztos, hogy megtörténik, mert ez túl nagy harc ahhoz, hogy ne jöjjön össze” – mondta Hearn a The DAZN Boxing Show-nak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ