Az év harca: Borics Ádám vs. Mads Burnell

Egy igazán nagyszerű küzdelmet vívott Borics Ádám Mads Burnell ellen. A vegyes harcművészetek rajongói 2022-ben számos nagyszerű mérkőzést láthattak, és a Bellator bőven szolgáltatott belőlük.

Egy nagyszerű küzdelem számos összetevőből áll: dráma, szív, tét, technika és keménység. A siker iránti rendíthetetlen vágy és a rosszul meggondolt kitartás kényszere az, ami valami emlékezeteset hoz létre. Idén számos Bellator-meccs tette próbára az emberi szellem határait. Azonban csak egyet lehetett az év harcának választani.

https://www.instagram.com/p/CmusJOKNTuM/?hl=hu

A CBS Sports szakértői kiemelték a 2022-es év legjobb Bellator-viadalát. A győztes: Mads Burnell vs. Adam Borics, Bellator 276

A Borics vs. Burnell mérkőzést a CBS Sports szakértői szinte egyhangúlag választották az Év Harcának. Borics és Burnell öt kemény meneten keresztül küzdöttek meg egymással, és a tét a Bellator pehelysúlyú bajnoki címmérkőzés lehetősége volt. Borics úgy tűnt, hogy jobban bírja a küzdelmet, de Burnell kitartóan küzdött. A harc szorosabb volt, mint azt a végeredmény, az egyhangú döntés (49-46, 50-45, 49-46) Borics javára sugallja.

Burnell szinte folyamatosan nyomult előre, igyekezett minél több pontos bokszkombinációt mérni Borics fejére és testére. A különbséget Borics változatos Muay Thai ütőtechnikája és szinte végtelen kardiója jelentette. Borics magasztosan tartotta magát a játéktervhez, Burnell pedig dacosan küzdött. Ennél többet nem is lehet kérni két bunyóstól, akik a bajnoki dicsőségre pályáznak.

Borítókép: Borics Ádám/Facebook

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ