Gervonta Davist kiengedték a börtönből: nem vagyok szörnyeteg

Kedden délután letartóztatták és több órára bebörtönözték Gervonta Davis amerikai bokszolót egy családon belüli rendbontást követően, amelyben állítólag fejbe ütött egy nőt – derül ki a Broward megyei seriff hivatalának tájékoztatásából.

A jelentés szerint a nő nem él együtt Davisszel, sérülése pedig szemmel látható az ajkán. Az események kedden 14:50-kor történtek a floridai Parklandben, amiért Davis börtönbe került családon belüli erőszak vétsége miatt. Szerda délután szabadlábra helyezték, miután letette az 1000 dolláros óvadékot.

Egyes médiumok nyilvánosságra hozták a sértett 911-es segélyhívását: „Kérem, segítsen, segítségre van szükségem, kérem. Próbálok hazajutni, egy kisbabám van a kocsiban, és megtámadott….. Meg fog ölni.”

A hatóságok szerint Gervonta Davis az állítólagos incidens idején nem állt drog vagy alkohol hatása alatt. Az eset mindössze néhány nappal a január 7-i, Washingtonban Hector Luis Garcia elleni mérkőzése előtt történt.

Gervonta az Instagram-fiókján keresztül védekezett a vádakkal szemben, és elmondta a saját verzióját az eseményekről, egy olyan képpel, amelyen egy képernyő és a Frozen című film jelenete látható, amelyet a lányával nézett.

„Soha nem emeltem kezet az anyára vagy a lányomra. Nem vagyok szörnyeteg, túl sokáig voltam csendben. Nincs médiacsapatom, PR-om, nincs jó ügyvédem… csak ezért csinálom most ezt! Csak hogy tisztázzam a nevemet. Ez az egész csak a pénzre megy ki, és arra, hogy tönkretegyenek.  Nem vagyok szörnyeteg, van két gyönyörű lányom, akiknek egyszer fel kell nőniük, és látniuk kell ezt a szart! Még egy részletet is közzétesznek abból a hívásból, amit a lányom édesanyja intézett a rendőrséghez! Nem érdekli őket, hogy igaz-e vagy hazugság… ő tette vagy sem… csak ki akarják tenni, mert ez előnyös az üzletüknek!”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ