Benavidez Sr: Canelo nem fog David ellen harcolni, inkább lemond a WBC címről

Idősebb Jose Benavidez, a kétszeres szuperközépsúlyú bajnok David Benavidez édesapja és edzője nem hisz abban, hogy Saul “Canelo” Alvarez valaha is megküzd a fiával.

A WBC nemrégiben rendelt el egy végső eliminációs mérkőzést Benavidez és Caleb Plant között – a győztes pedig megkapja a kötelező kihívónak járó esélyt Canelo ellen.

„Hogy őszinte legyek, Canelo nem fog David Benavidez ellen bokszolni. Szerintem leadja majd az övet. Úgy fog tenni, mintha dühös lenne, és nem vállalja a David Benavidez elleni meccset. Szerintem a rajongói nem lesznek boldogok, és szerintem ez foltot fog ejteni a karrierjén. Ez némileg visszafogja vetni azt, hogy ő nagy mexikói legyen és történelmet írjon” – mondta az idősebb Benavidez az Izquierdazónak.

https://www.instagram.com/p/Ckg6l5svZMz/?hl=hu

A WBC nemrégiben Mexikóban tartott kongresszusán a testület mindkét felet biztosította arról, hogy a Benavidez-Plant győztese harcolhat Canelo ellen. Ennek ellenére az idősebb Benavidez szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy a Canelo elleni összecsapás valóban létrejönne.

„Szerintem Canelo leadja az övet. Soha nem fog megtörténni a kettőjük mérkőzése. Apránként a testületek megfosztják Canelót a címeitől. Ha nem teszi meg, amit elrendelnek, megfosztják az öveitől. Canelo dühös, hogy ezt rendelte el a WBC. Soha nem hallottam még ilyen nevetséges dolgot, mint hogy Canelo azt mondja, hogy nem fog más mexikóiak ellen bokszolni. Ha bajnok vagy, mindenkivel meg kell küzdened. Vannak olyan bunyósok, mint Canelo, akik, amikor a csúcsra jutnak, elfelejtik, honnan jöttek. A nemzetiség nem számít, egy bajnoknak azokkal az ellenfelekkel kell küzdenie, akik feljövőben vannak és elvégezték a dolgukat. A WBC megtette, amit meg kellett tennie, tiszteletem nekik, hálás vagyok. Ahhoz, hogy Canelo igazi történelmet írjon, David Benavidezzel kell megküzdenie. Minden ember ezt a meccset akarja.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ