Chimaev Brazíliában kapná el Alex Pereirát

Khamzat Chimaev szemezget az új középsúlyú bajnok Alex Pereirával. A UFC 281-en az MMA világ egy hatalmas középsúlyú átrendeződésnek volt szemtanúja, mivel Pereira legyőzte a régóta regnáló bajnokot, Israel Adesanyát.

Pereira az ötödik menetben egy balhoroggal elkábította Adesanyát, majd néhány ütéssel folytatta a támadást, mielőtt Mark Goddard bíró véget vetett a küzdelemnek. A győzelem nem csak Adesanya korszakának végét jelenti, hanem egy új korszak kezdetét is a súlycsoportban. A középsúly kezdett stagnálni Adesanya alatt, aki minden életképes harcost legyőzött Pereira érkezése előtt, akinek győzelme számos izgalmas mérkőzést és forgatókönyvet nyit meg.

Khamzat Chimaev Alex Pereirát akarja.

Pereira mutatott némi sebezhetőséget a grapplingjét illetően. Meglepő lenne tehát, ha a robbanékony grappler, Khamzat Chimaev hívná ki Pereirát.

„Készen áll a brazíliai meccsre @AlexPereiraUFC let’s go champ” – írta Chimaev, aki már csak egy nagy győzelemre van attól, hogy megszerezze a UFC váltósúlyú bajnoki címét, de szinte biztosra vehető, hogy Chimaevnek egyszer majd végleg fel kell lépnie középsúlyba.

A UFC elnöke, Dana White még egy lehetőséget ad Chimaevnek, hogy megbirkózzon a 170 fontos súlyhatárral, ami a hírek szerint a korábbi címvédő, Coby Covington ellen lesz.

Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ