Getty Images

Beneil Dariush már nem hajszolja a Dustin Poirier elleni UFC meccset

Beneil Dariush befejezte a kampányolást és a Dustin Poirier elleni harc kiharcolásáért.

Dariush, aki régóta érdeklődött egy Poirier elleni mérkőzés iránt, elvesztette a reményt, hogy megkapja a hőn áhított lehetőséget, és egyszerűen nem látja már olyan megvalósítható lehetőségnek, mint egykor.

Poirier a UFC 302-n a könnyűsúlyú bajnok Islam Makhachev elleni vereséget követően a visszavonulásra célozgatott. Ez pedig elvette Dariush kedvét.

„Dustin azzal fog harcolni, akivel csak akar. Személy szerint ez a lehetőség már a múlt. Úgy tekintek Dustinra, mint aki mostanra már visszavonult. Amúgy sem akart velem küzdeni. Nem tudom, szerintem azt választ, akit akar” – mondta Dariush Helen Yee-nek.

Dariush úgy gondolja, hogy Poirier fog dönteni, ha visszatér a ketrecbe – de nem biztos, hogy ez meg is fog történni. Dariush bizonytalan abban, hogy a rajongók újra látják-e Dustint harcolni.

„Csak a karakterére gondolva, nem hiszem, hogy egy vereséggel akar távozni. Szerintem vissza akar majd jönni és győzelemmel távozni, de majd meglátjuk, mert ha ez az egyetlen motivációd, az nehézzé tesz mindent. Majd meglátjuk. Talán visszavonul.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ